Megjelenés: 2020.01.18. Írta: admin Hosszászólás: 0

Céges modulok

A korábban már megjelent világóra modul mellé most három másikkal jelentkezünk. Az egyik céglogót jelenít meg, a másikkal üzenőfalként lehet használni a tükröt, a harmadik lájkot számol.

A céglogó modullal egy statikus képet lehet kitenni a képernyő előre meghatározott pozícióinak valamelyikébe: a sarkokba, fölül középre, alul középre, vagy a képernyő közepére.

Az üzenőfal modul elsősorban recepción vagy rendezvényeken használható. Segítségével alkalomszerűen vagy időzítve üzeneteket jeleníthetünk meg a tükrön. Használata egyszerű, egy böngésző és egy Google-fiók kell hozzá. Az üzeneteket (és időzítés esetén a kezdő és záró időpontokat) a felhőben rögzítjük, előre beállított időközönként a tükör ebből kérdezi le az adatokat. Az alkalomszerű üzeneteket egy szöveges dokumentumba írhatjuk bele, s a szöveg megváltoztatása után pár másodperccel már látszik is a tükrön az új felirat.

Az időzített szövegeket és megjelenésük időpontjait egy ilyen táblázat tartalmazza:

A lájkszámláló modul megmutatja, hogy a céged/vállalkozásod/általad kezelt FB-oldal hány kedvelésnél jár. A tükör indítása után először lepörgeti a számlálót nulláról az aktuális állásig, utána tízpercenként lekérdezi a Facebookról, hogy azóta valaki megnyomta-e a hüvelykujjat. Ha igen, a jól ismert pergőlapos animációval áttekeri a számlálót az új értékre.

Kategóriák:

Írd meg a véleményed