Megjelenés: 2020.02.07. Írta: admin Hosszászólás: 0

Már egyedi méretben és kialakítással is!

Eddig csak egyetlen méretben, egyetlen hardver-összeállítással kínáltuk a tükröt. Mostantól ez megváltozott. Lássuk, mi marad és mi változik!

A keret mérete mostantól akkora, amekkorát szeretnél. A beépített alkatrészek miatt vannak fizikai korlátaink, de ha nem akarsz egész alakos kivitelt, megcsináljuk kisebbre. Vagy nagyobbra.

A keretléc anyagán nem akarunk változtatni, a vastagságán viszont nem tudunk. Most 6 cm “mély”, és 6 cm széles az afrikai juharból készült keret. Kevesebb nem lehet, mert akkor nem tudná megtartani a kb. 15 kg-ot, és nem is férne mögé az elektronika. Így is a lehető legkisebbre szorítottuk le a méreteit. Viszont ennyiféle színben kérheted:

Tudjuk, hogy a modern lakásokhoz jobban passzol a keret nélküli (rejtett keretes) tükör. Meg tudnánk csinálni, de elvetettük az ötletet, mert nem működne a mozgásérzékelője: az üvegen ugyanis nem megy át a jel. Átmegy a betonon, átmegy a téglán, átmegy a gipszkartonon, átmegy a fán, de az üvegen nem. Azért maradtunk a fa keretnél, mert mögé el tudjuk rejteni az alkatrészt.

Ha még ez sem elég, ha még ennél is egyedibbet szeretnél, keress meg minket, hátha kivitelezhető! Volt, aki két monitorral kérte – és megcsináltuk…

Kategóriák:

Írd meg a véleményed