DÁTUM ÉS DIGITÁLIS ÓRA

Sokféle beállítási lehetőséggel, pl. megjelenjen-e a nap neve, látszódjon-e a másodperc stb. A szín viszont nem állítható, mindig fehér.

ANALÓG ÓRA

13 féle különböző számlaptípus közül választhatsz, a minimalista stílustól a klasszikusig. Mindegyiket meg tudja mutatni másodpercmutatóval és anélkül is.

BIM-BAM

Most már bimbamórának is használhatod a tükröt. Ingát nem tudunk adni hozzá, az igaz, de legalább óránként elüti az egészeket úgy, ahogy annak idején dédszüleink faliórája elütötte.

VILÁGÓRA

A világ (különböző időzónáiban lévő) nagyvárosainak helyi idejét mutatja.

E-MAIL

Az olvasatlan leveleidet listázza.

NAPTÁRBEJEGYZÉSEK

A közelgő események listája, egy vagy több internetes naptárból.

HETI ÉS HAVI NAPTÁR (v1)

Míg az előző modul a bejegyzéseket egymás alatt sorolja föl, ez a heti naptárok bontásában mutatja meg ugyanazokat az eseményeket. Több helyet foglal, de látványosabb. Nézd meg mindkettőt, aztán döntsd el, melyik nézet a rokonszenvesebb.

HETI ÉS HAVI NAPTÁR (v2)

Az előző naptár modul teljesen újraírt, 2-es verziója. Több lehetőséget ad a csinosításra, és mi éltünk is a lehetőséggel: gyönyörű lett.

HAVI ÁTTEKINTŐ NAPTÁR

Hasznos lehet látni, hogy mennyi telt el ebből a hónapból. Elsősorban a “Naptárbejegyzések” modult választóknak ajánljuk.

IDŐJÁRÁS-ELŐREJELZÉS

A következő öt napban várható időjárás az általad beállított helyen. A hely különbözhet az aktuális időjárás modulban megadott helytől.

AKTUÁLIS IDŐJÁRÁS

Időjárási adatok az általad kiválasztott településen: szélerősség, szélirány, napkelte/napnyugta stb. Nem saját érzékelővel mérve, hanem a netről letöltve.

SZOBAI HŐMÉRSÉKLET ÉS RELATÍV PÁRATARTALOM

A tükör saját érzékelői által mért adatok. Ahhoz képest, hogy mindössze két adatot mér, egész sor beállítási lehetőséget kínál. Például, hogy mindkét adatot akarod-e látni, vagy csak az egyiket.

BUDAPESTI TÖMEGKÖZLEKEDÉS

Adott megállóból induló járatok indulási ideje a BKK Futár adatai alapján. Kicsit körülményes beállítani vagy később módosítani rajta, de megéri, ha békávézol. Tudja a metrókat, földalattit, héveket, buszokat, trolikat, villamosokat, és a fogaskerekűt.

KAMERA

Biztonsági kamerák képe a tükrön.
Egy vagy több IP-kamera kezelhető vele, RTSP protokollon keresztül.

MOTIVÁCIÓS IDÉZETEK: POZITÍV GONDOLATOK

Ha elkel egy kis biztatás, vagy már a Hófehérkében is jó ötletnek tartottad, hogy egy tükörtől kérdezze meg az ember, ki a legszebb a vidéken, ez a te modulod. Ötpercenként kiír a képernyő aljára valami kedveset, lelkesítőt, mint például “Dögösen nézel ki“, vagy “Szia gyönyörűségem“.

MOTIVÁCIÓS IDÉZETEK: SPIRITUÁLIS GONDOLATOK

A csodák mindennaposak az életemben-től az Erős hitem van-on keresztül a Tiszta szeretetem melegségbe burkolja környezetem-ig bezárólag bő 100 spirituális üzenet. Ha disszonánsan zeng az Ommmmm, vagy irrelevánsnak találod egyiket-másikat, kidobhatod a listából. Újakkal is bővítheted kedved szerint.

MOTIVÁCIÓS IDÉZETEK: SIKER ÉS JÓLÉT

Kitartással és szorgalommal valóra válthatod az álmaidat. Ezt mantrázza 147 idézet, mint pl. “Végtelen lehetőség áll előttem”. Ha kérkedőnek vagy irrelevánsnak találod egyiket-másikat, kidobhatod a listából. Ha pedig kevesled benne az aranyláncot meg a dellát, újakkal is bővítheted kedved szerint.

DILBERT

Naponta egy-egy epizód Scott Adams képregényéből. A sorozat főszereplője Dilbert, a mérnök. Fő témája az irodai környezet, a nagyvállalati lét, a bürokrácia, illetve a mérnöksztereotípiák kifigurázása. A történet általában három képkockából áll. Angol nyelvű.

XKCD

Naponta egy-egy grafika Randall Munroe munkáiból. A netes képregénynek nincs állandó szereplője és témája. Általában pálcikaemberek rövid történetei, gondolatai emberi kapcsolatokról, tudományról, szarkasztikus vagy ironikus hangon.

VILÁGÓRA

A cégednek irodái vannak szerte a világon, és tudni akarod, hogy ott épp mennyi az idő? Az ügyfélváróban, recepción jól mutat.

CÉGLOGÓ

Egy statikus képet lehet kitenni a képernyő előre meghatározott pozícióinak valamelyikébe: a sarkokba, fölül középre, alul középre, vagy a képernyő közepére.

ÜZENŐFAL

Alkalomszerűen vagy időzítve üzeneteket jeleníthetünk meg a tükrön. Elsősorban recepciókra vagy rendezvényekre ajánljuk. 

LÁJKSZÁMLÁLÓ

Megmutatja, hogy a céged/vállalkozásod/általad kezelt FB-oldal hány kedvelésnél jár. 

Mi legyen a következő?

Az elérhető modulok listáját folyamatosan bővítjük. Írd meg nekünk, mit látnál szívesen!